Ervaringen

Blanche Marie Waterval Suriname

39 jaar lang, ik wilde dat jij ook dood was horen. mijn pijn verbergen, afgewezen door die ene, de belangrijkste, dat overnemen en mezelf afwijzen, isoleren, school niet afmaken, elke keer ontslagen worden, depressief voelen en dood willen. Bij u terecht komen en de aanleiding van mijn lijdensweg onder uw leiding zelf vinden, de gestolde opstapelingen overal verwijderen, mezelf letterlijk ontdoen van alles wat zwaar en gevangenisachtig voelt, kunnen ademen, vrij ademen. Een indrukwekkende, een overweldigende ervaring. Ik straal, ik voel liefde voor mezelf. Ik dans en ik zing, weer, dat deed ik vroeger, als kind, wanneer ik mezelf verborg, dan zong ik om mezelf in slaap te wiegen. Nu zing ik van blijdschap. Ik dank u voor dit grote geschenk. Ik nu aan mij bekend, ik, mijzelf. Ik leef. Ik kan blijven vertellen.

heart-914682

Wil graag zeggen dat ik heel dankbaar ben voor de cadeautjes (lees handvaten en het huiswerk!!) die je mij geeft. Ben moe, leeg, maar voldaan, na van zover gekomen. Er is een wereld voor mij opengegaan.

heart-914682

Beste mevrouw Linda, ik schreef u in februari dat zoveel dingen beter gingen in mijn leven, al vanaf de eerste bijeenkomst bij u. Alles liep gemakkelijker en ik ga nu verder met Technische Informatica. U zei dat mijn inspanningen resultaat zouden laten zien, maar ik wil u bedanken voor uw sessies en mijn vader, want hij heeft mij ‘gedwongen’. Hoe anders had het kunnen aflopen? Ik dank u wel.

Quincy

heart-914682

Dag mevrouw, vandaag voor het eerst bij u geweest en ik was de hele dag emotioneel, onrustig, verward, ik wist me geen raad. Tot mijn man zei, jij hebt toch een brief meegekregen met nazorg afspraken? En toen heb ik u gebeld, laat, maar dat mocht van u. Uw uitleg, uw vragen aan mij, uw tips, ik heb een hele goede nacht gehad, ik ben heel moe vanochtend, maar ik weet, ik hoor uw stem, verwelkom en laat los, geef aan mama aarde. Mijn man en ik bedanken u en ik ie u volgende week weer. Dank u wel.

Maike S

heart-914682

Goedemorgen mevrouw Linda

ik heb de sessie van vanochtend als zeer mooi, plezierig en uiteraard emotioneel ervaren. Dank u wel daarvoor. Bedankt voor hulp naar prachtige inzichten, het werd allemaal zo helder. Ik heb voor het eerst na lange tijd mezelf weer gevoeld en een rust, zo zacht. Ik zie uit naar de volgende sessie.

LU

heart-914682

Lieve Linda,

Ik ben zo enorm opgeknapt van jouw behandelingen!

Ze hebben me heel veel genezing gegeven.

In korte tijd voel ik me veel sterker en evenwichtiger van binnen.

Ik heb veel meer zelfvertrouwen, zelfwaardering en zekerheid.

Eigenlijk herken ik mezelf weer zoals ik vroeger was voor ik zoveel kwetsing en schade opliep.

Ik loop op straat, prachtig rechtop, ben heel veel in de uitbreiding.

Ik leer mezelf weer opnieuw kennen als het ware en vind dat best boeiend.

Ik houd echt van mezelf en dat was lang niet het geval.

Regelmatig kan ik zo intens gelukkig zijn, dat is gewoon niet te beschrijven.

Ik voel me dan heel licht en ook lichtend.

Tja, een ware transformatie kun je wel zeggen.

Ik houd van jou en ben je heeelll dankbaar!

Jij bent een baken van licht voor de mensheid.

A.B.

heart-914682

Dear Linda depressions ruled my life. After four afternoons with you, your sacred way of Counseling, an amazing journey in my Home, Bars and lots of other gifts, my constant worrying, my hostility, my lack of self worth are gone, gone, I practice and choose different (see, I remember), I am getting used to light and laughter, I smile, I even gain weight, I stand up for myself, I have to pinch myself sometimes. I simply thank you thank you thank you RH

heart-914682

Ik kom nu een keer zelf aan het woord, want dit bijzondere, naast vele andere bijzondere ervaringen tijdens het uitoefenen van mijn vak, wens ik echt te delen. Ik verander de personalia, want niemand mag weten over wie het gaat. De essentie klopt.

Luister maar.

Een jongeman, vanaf kort na zijn geboorte, 33 jaar terug blaasontstekingen. Zo lang. Hij vertelt. Vol gevoel. Ontstekingen actief en aan de medicijnen, dan weer stop, dan weer drang, dan weer kleine plassen, dan weer wel dan weer niet dan weer wel dan weer niet, om wanhopig van te worden. Hij kwam bij mij via via -zoals al mijn clienten. Soms geef ik cadeaus weg, dan bied ik het aan, maar dan ontspannend, geen therapeutisch werk. Hij kwam vanwege trauma’s. De chronische urineweginfecties hebben we in het -waar is het en hoe is het begonnen – regressieproces meegenomen.

Vanmorgen hoor ik, dat sinds we de 2!!!!!! sessies gedaan hebben, hij goed plast!!!!!!!!!!! Geen druk, geen kleine persplas, geen branding, geen pijn, geen vol gevoel, maar rustttttttt. Wel met vitamine C. Waarom hem dat nooit eerder geadviseerd is, is mij een raadsel.

Ik ben stil, stil, stil, stil dankbaar en what else is possible?

Linda Louise Henriette Francis Sam Heide Samson

heart-914682

Dank je wel Linda, ik voel me rustig, open, licht, alsof ik een week lang geslapen heb. Mijn jarenlange pijn, verdriet, verkramping horen tot het verleden. Dank je voor het mij uitnodigen in mijn eigen Bewuste Zijn te stappen; het kleine te zien waarin juist datgeen ligt wat ik verlang. Verstild voel ik nog het schouwen in mij, de herenigingen, de intense blijheid, het knuffelen, inzicht en onvoorwaardelijke liefde. Ik heb zelf mogen voelen, zien, horen, beleven, ontdekken wie IK BEN; een groter cadeau kon ik niet bedenken. Dank je wel lieve Linda, dank je wel.

Blok Geel

heart-914682

Lieve Linda, ik ben jou heelll dankbaar. Je bent mijn geschenk uit de hemel. Ik wens jou veel zegeningen. AB Bloemendaal

heart-914682

Hi lieverd. Ik heb na de sessie aan het strand gezeten. Ik voel me lekker als eenheid en geintegreerd in de celletjes. Het stroomt allemaal mooi. Ik ben je heel dankbaar. Je bent een mooi mens, maar dat wist ik al. Veel liefs. ABlmd.

heart-914682
heart-914682

Linda,

Ich bin total begeistert nach meine ersten Bars Sitzung bei dir!

Total begeistert.

Danke schön.

 

heart-914682

Hehe

😀

 ik kijk stiekem even in mijn mail net wakker na een heerlijke massage. Het is fantastisch veel stille tijd ik kom tot Rust. Weet je wat frappant is jou handen op de kaart wij moesten ons gister voorstellen aan de hand van onze handen

😁

 en jij hebt Magische handen.

🖐

Nou en bedankt voor je tip om naar klassiek muziek te luisteren ik was zo in hoge sferen dat ik niet meer naar buiten geweest ben.

😂

Fijn week-end

heart-914682

Lieve Linda, in 2016 heb ik een behandeling van jou gehad met heel veel tranen en opluchting. Ik beloofde je te bellen voor een nieuwe afspraak en ik zou mijn dochter meenemen. Ik ben niet teruggekomen. Het is nu April 2019. Ineens kwam je mij weer in gedachte. Al een paar maanden. Vandaag viel er een blaadje uit het boek dat ik uit de boekenkast gehaald had. Ik beschouw het als een teken en ik heb je dit mailtje geschreven. Ik wil graag een afspraak maken.

NM

Amsterdam

heart-914682

Dank, dank, dank, mijn dank is groot. Ik voel me verlicht. Het was een lange zware last allemaal. Ik ben naar huis gegaan en gekookt, mijn man moest werken. Ik ben daarna op de bank in slaap gevallen, helemaal van de wereld.

heart-914682

Hallo lieve Linda ,

Wat was het weer super om bij je te zijn.

Toyota

heart-914682

Goedemorgen Linda

sorry dat ik zo vroeg stoor.

Ik voel me zo opgewonden, zo vrij, zo blij.

En toch weer misselijk, lastig, voor wat komen gaat.

Ik wil je echt bedanken voor alle tijd die je voor me vrijmaakt.

Elke keer voel ik me beter.

God zij dank dat ik je gebeld heb,

toen ik dacht dt ik niet meer verder kon.

Ik had je kaartje al lang,

had het bijna weggegooid.

Gelukkig …. niet gedaan ….

SK

heart-914682

2018

Goedenavond Linda.

Bedankt voor alles.

Ik voel me vrij en blij.

Mijn schouders en nek voelen licht aan.

Ik voel me als herboren.

SHL

heart-914682

2018

Goedemorgen Linda. het gaat iets beter met mij. Ik heb nog hoofdpijn. Wanneer kan ik je weer ontmoeten?

Ik ben zo dankbaar. Ik ben blij dat je een luisterend oor hebt. Ik dacht dat ik gek werd. Ik hoor wanneer je weer tijd hebt.

heart-914682

De traumatische ervaringen met exen waarvan ik in sessies onder uw leiding afscheid van genomen heb …… ik heb ze weer ontmoet en ik voelde me geweldig!!!!!!!!!!!!! Dat wilde ik u vertellen. Ik voel me zo bevrijd en gelukkig.

F

heart-914682

December 2017

Hoi Linda

suuuuuuper bedankt.

Ik kan niet uitleggen hoe groot mijn dank is !!!

Zooo dankbaar, voor je tijd, voor je sessies,

voor je tips waarmee ik werken kan!!!

M

heart-914682

December 2017

Amsterdam

Hallooo Linda

wij wensen u een heel prettig kerstfeest.

Namens R en M

het is een heel mooi jaar geworden voor mij. Ik ben u daar heel dankbaar voor. Dank je wel Dank je wel Dank je wel. Ik denk nog elke dag aan uw wijze woorden. Ik heb mijn programma weer opgepakt; ik ontmoet inspirerende gelijkgestemde medereizigers, ik hoef mezelf niet uit te leggen, niet te verdedigen, wat een rust, wat een vreugde, wat een ervaring, gewoon geweldig. De werking van de Kosmos … simpel fantastisch. Ik ben u dankbaar, dankbaar dat u mij herkend hebt in wie Ik Ben .. dankbaar voor de weg die ik nu ga … ik was haar kwijt … nu weergevonden ….dank je wel Linda!!!!

heart-914682

Oktober 2017

Amsterdam

Goedemorgen mevrouw Heide,

Het heeft even geduurd, maar het is nu eindelijk zover!

Ik heb het gedicht enige dagen geleden, kunnen afmaken.

Wil u nog een keer hartgrondig bedanken, voor de sensationele sessie.

Ik voelde en voel mij nog steeds bevrijd op een mooie manier!

Gisteren ben ik, samen met een dochter van mijn overleden vriendin,
naar haar graf geweest!.

En ja hoor!!!
U raadt het al:
Ik heb geen enkele traan gelaten.
Zo sterk was ik!!!

Ben Jehovah dankbaar, dat ik u mocht leren kennen!!!

U heeft licht gebracht, in mijn duisternis!!!

Nogmaals, bedankt!!!

Dankbare groeten,

S

heart-914682

16 06 2017 GEDICHT VAN S … HELENDE REIS AMSTERDAM

“Neem mee”, verdwenen mensen.

Kapot van verdriet.
Oprechte liefde!
Weg!
Naar het land van de verdwenen mensen.
Hartverscheurend!
Omdat je ze hier nooit meer ziet.

‘k Wou dat ik ze nog één keer mocht zien!.
Dat is alles wat ik mij kan wensen.

Eén keer nog!
1 keer al mijn mooie, verdwenen mensen.

Ik ga een innerlijke reis maken!
Ik kom naar jullie toe!
Alleen weet ik zelf nog niet hoe!

Waar moet ik beginnen?
Hoe pak ik het aan?

Moet ik me inhouden of me volledig laten gaan?
In gedachten: vanuit mijn hoofd, afdalend naar mijn hart.

Daar heel diep verborgen, zit al het verdriet, dat mij al jaren tart.

Neem mee, verdwenen mensen.

Mijn bakstenen van verdriet.

Meer kan ik eigenlijk niet wensen.

Ik voel me echt bevrijd, hoop dat iedereen het ziet.
Stil verdriet, schoon gewassen.
Ben blij, dans en maak mooie, lenige passen.

Nog een drankje om mij van binnenuit te reinigen
Zo’n bijzondere trip, beleven er maar weinigen.

heart-914682

Beste Linda

ik heb een mooi mens na jaren opnieuw ontmoet, geen spat veranderd; 1 die het makkelijkste vloeit zonder overbodige gebaren, 1 die leidt zonder op de voorgrond te treden en toch is dat wat ik nu van je vraag. 1 van jouw werkwijzen is, dat we duidelijk moeten zijn, niet opdringen, maar uitwisselen. Ik ben dat nu naar jou toe. Ga op zoek naar de sleutel om dit te doen. Dat is wat ik van je vraag. Je betekent zoveel voor zovelen. Je helpt zovelen op weg zonder er iets voor terug te vragen en ik kan het weten. Ik vraag van jou of jij jezelf nu wilt laten zien en daar ook voor beloond wil toestaan te worden. Alsjeblieft?

Ch FvVL

heart-914682

Utrecht September 2017

Hallo Linda,
ik wil je zo graag berichten.
Ik heb veel ervaren.
Veel waargenomen.
Nog iedere dag dankbaar voor de Bars sessie en ons gesprek.
Zo erg, zo ongelooflijk.
Het is zooo bijzonder voor mij en het doet me zo ongelofelijk goed!

Ik ben naar de film geweest vanavond en thuis had in zin in lezen.
Ik pakte een boek; vergeten dat ik dat had; in maanden niet ingekeken had.
Het was een boek over “Geluk in jezelf”
Ik lees nu hoofdstuk 1 en val van de ene prachtige verbazing in de ander.
Eigenlijk perplex va wat ik lees.
Zo mooi en zo toepasselijk.
En ik denk meteen weer aan u.
Ik wens heel graag een afspraak in te plannen.

Heel veel liefs
M

heart-914682

Juli 2017

Utrecht

Hoi Linda,

Ik zou je nog even op de hoogte brengen van hoe het de afgelopen tijd gegaan is..
Ik moet zeggen: er is best wat veranderd, op een positieve manier.
Als iemand iets zegt waar ik normaal een schuldgevoel van zou krijgen, dat heb ik niet meer.
Ik zeg dan echt tegen mij zelf: is het van mij of van een ander, het is ook vaak inderdaad van een ander die wil
dat ik anders reageer, zoals boos worden en er op in gaan, zodat zij hun probleem kwijt zijn en het bij mij neerleggen.
Doordat ik dus anders reageer, raken zij enigszins in verwarring en moeten zelf over hun probleem na gaan denken, zodat het hun ook helpt om anders te gaan doen en denken.
Het stukje van clearen ………… helpt mij daarbij.
Het geeft mij meteen rust in mijn gedachten en doen en laten (heel apart gevoel, maar het werkt).

Ook ben ik aan het oefenen met de Bars bij mijn man en dat gaat goed; binnenkort ga ik het ook bij mijn zoon toepassen.

Ben erg blij, dankbaar dat ik dit mocht leren en leer elke keer wat meer.
Hartelijk dank daarvoor.
Ben mij nu ook wat meer gaan inlezen wat Energetische geneeskunde betreft, heel interessant allemaal.
Ik hou je op de hoogte hoe het verder gaat.

Vriendelijke groet,

A

heart-914682

Juli 2017

Nieuwegein

Hallo Linda,

Ik denk nog elke dag aan de ervaring die ik heb gehad op de beurs. De emoties die loskwamen en het prachtige heldere licht dat ik heb mogen zien en ervaren. Het vertrouwde gevoel bij u, waardoor ik mij open heb durven stellen en over heb durven geven, waardoor deze ervaring mogelijk was. Ik vond het enorm bijzonder en ik wil hier absoluut meer over leren. Ik heb verschillende klachten waar ik nu al zolang mee rondloop en ik zou het hier graag nog eens over hebben om te kijken of we hier iets mee kunnen (ik denk het van wel). Er zijn namelijk al wat positieve veranderingen geweest na de behandeling op de beurs, daar zou ik graag ook over vertellen.

Nogmaals bedankt voor de ervaring en graag zou ik nog een afspraak maken.

Groetjes,
M

heart-914682

Bars Dagtraining

Goedenavond Linda,

Het was een mooie dag gisteren.
Ik moet het nog allemaal verwerken.
Ik voelde me best moe gisteravond, en ben op tijd naar bed gegaan.
Het inslapen duurde nog wel lang , ik was nog bezig met de workshop.
Ik was me niet bewust van een druk hoofd ?.
De Bars heb ik aangezet.
Ik heb vertrouwen dat het steeds beter gaat met slapen.

De clearing vond ik heel indrukwekkend.

De handleiding is best lastig om te lezen (vind ik)
waarschijnlijk omdat het letterlijk vertaald is.
Bij het laatste deel over de mogelijkheden qua vervolg etc,
voel ik wel weerstand voor het Amerikaanse systeem.
Aanstaande vrijdag ga ik uitwisselen met een kennis die in de buurt woont. En woensdag ga ik het bij een hoog – sensitieve vriendin toepassen.
Ik ga eerst ervaring op doen en dan zie ik wel.

Het houdt me wel bezig!
En ben nieuwsgierig wat er allemaal nog gaat komen.

MHL

heart-914682

Hoi Linda,

ik heb genoten van zondag er is mij zoveel duidelijk geworden
en ik ben zo dankbaar dat ik hier deel van mocht zijn.

B

heart-914682

03 Februari 2017

Dank je wel Linda. Voor de uren die je met mij doorgebracht hebt en voor de mogelijkheden die je me hebt laten zien waardoor ik weet dat ik kan kiezen. Met zoveel angst naar je toegekomen en met zoveel rust en vertrouwen de deur weer uit. Ik heb er geen andere woorden voor dan dank je wel. Agaat

heart-914682

04022017
Linda, een fantastische dag, een fantastische ervaring waarvoor wij onze grote dank uitspreken. We gaan graag in op de uitnodiging voor oefenen. Eerst met vakantie en dan …. hoe wordt het beter dan nu? Ingeborg Lieve Veerle

heart-914682

BARS DagTraining gefaciliteerd …. November 2016

*Dankjewel voor deze prachtige dag.
Ik heb veel mogen ontvangen.

heart-914682

*Hey Linda

Ik ontmoet je graag weer ik heb zoveel mogen leren!!!
Wat een mooi krachtig lief wezen ben jij.
Dankbaar.

Lieve groet
A

heart-914682

*Ja ben veilig thuis gekomen met een omweg haha er waren veel afslagen op de ring afgesloten.

Dank je wel
En erg fijn dat ik je heb mogen leren kennen!
Lieve groeten
AA

heart-914682

BARS DagTraining gefaciliteerd …. December 2016

*Ik heb weer een mooie dag gehad. Een mooie groep mensen. Moe, maar lekker moe.
Fijn om te mogen zijn zoals ik graag hoop te zijn. ?

H

heart-914682

*Duik nu zo mijn bedje in maar wil je nogmaals super bedanken voor de mooie dag xxx

heart-914682

*Nogmaals dank voor een hele mooie en bijzondere dag!

Heb vandaag werk verzet in mijn huis wat al maanden te doen stond.

Zonder druk en heerlijk genietend.

Hoop dat ook voor jou het een bijzonder mooie dag geweest is vrijdag.

Namaste

Hartelijke Groet en Geniet,

E

heart-914682

We loved the day …. workshop was over and 3 hours later we finished …. conversations about awareness were going on …. wonderful …. now reaching out and delivering …. thank you Linda

heart-914682

Nou, ik vond het een fantastische sessie, heel bijzonder en indringend. Ik denk, hoop en zou graag willen dat dit nog een lange nawerking zal hebben, en dat geloof ik ook. Ik wens je een heerlijk weekend en tot ziens, met lieve groet Lth

heart-914682

2016Dankjewel voor deze prachtige dag.Ik heb veel mogen ontvangen.  

heart-914682

Helemaal veilig en in mijn kracht!

Jij bedankt Linda, wat een heerlijke, prachtige, mooie zuivere energie ben jij.

Dat gevoel was er al voor de cursus, maar hoe mooi is het wanneer het ook nog wordt bevestigd.

?
❤
?

Liefs ….

heart-914682

“In deze stormachtige tijd en onzeker wereldbeeld is het een Herculuswerk om jezelf te leren kennen en begrijpen en de zin van dit alles te kunnen zien.

De steun die ik heb mogen ontvangen van jou is van onschatbare waarde.

Ik ken je al lang en weet hoe zwaar dit proces van zelfkennis is.

Ik kende ook je verdriet en obstakels toen de poten onder je afgezaagd werden, maar jouw innerlijke kracht en wijsheid hebben je altijd verder gedreven om het wezen te zijn dat je bent. Ik zag je groeien in Wijsheid en Weten.

Je hart en je handen zijn je instrumenten, maar wat je doorgeeft is van eindeloze waarde en ik wens dat veel mensen je mogen leren kennen.

Jouw hulp vanuit het WETEN en je altijd luisterende ogen draaien sleutels om voor zij die je hulp vragen. Je bent er ALTIJD. Dank je”

-Een zielsverwante-

heart-914682

Voor jou Linda

“Burnout en mijn bedrijf naar de Filistijnen. Ik zag je tijdens een presentatie en wist, bij haar wil ik zijn. Het heeft lang geduurd voor ik aan de beurt was, wachtlijst, maar het is de moeite waard geweest. Ik had nooit kunnen bevroeden wat er allemaal boven zou komen drijven. Het wil gezien worden, het wil herkend worden, je bent niet bang om dichtbij iemand te komen, heel dichtbij, liefdevol en je oprechtheid is tastbaar; je hebt me weer doen bewegen, je hebt me weer doen leven, het was heftig, soms te zwaar, leek het, maar niet te zwaar, want jij was daar, naast, om. Mijn perspectieven verschoven, mijn kracht kwam naar boven, ik voel me nooit meer alleen, nooit meer alleen. Mijn kracht. Vandaag heb ik mijn KVK inschrijving voltooid, ik start opnieuw, vol vertrouwen en de naam van mijn KVK-employee was Linda, ik stond op straat toen dat tot mij doordrong en de cirkel was rond.

Ik heb jou niet veel meer te zeggen, nu; slechts een woord: dank.

Wat jij me schonk, geef ik nu door aan anderen.”

-Vb-

heart-914682

“In het jaar 2011 liep ik vast. Ik wist niks meer. Ik botste met de belangrijkste mensen in mijn leven. Ik voelde me vast zitten. Alsof ik in een glazen cilinder zat. Ik kon geen kant op, wilde wel maar kon niet. Ik kreeg geen adem en ik wilde anders, ik liep in een cirkel. Ik ben via familie in contact gekomen met Linda Heide.  Nu in 2016 noem ik haar mijn spirituele moeder.

Ik kan mij nog een aflevering van Oprah Winfrey herinneren, van jaren geleden. Ze vertelt in die aflevering wie haar haar vleugels heeft gegeven. Linda heeft mij mijn vleugels gegeven en ik vlieg hoger dan ik ooit had kunnen dromen.

Ik ben wel eerst door een diep diep dal gegaan. Heel diep. Dat was in het begin heel eng en ik ging dan ook niet meteen naar die plek, maar Linda gaf zoveel vertrouwen dat ik alles, echt alles er uit heb gegooid. In het begin had ik ook momenten, dat ik tegen een sessie op zag, wetend dat we daarheen (diep) zouden gaan.

Maar ik vertrouwde haar en stukje bij beetje werd ik sterker en begon ik het te begrijpen. Je eigen verantwoordelijkheid in alles. Het feit dat jij, je Bron, nooit beschadigd is en dat alle antwoorden in jezelf te vinden zijn. Linda heeft dat bij mij losgemaakt. De sessies, de healings, de meditaties met haar en die ik sindsdien zelf doe, schrijven, naar de natuur kijken en weten dat ik verbonden ben, dat alles 1 is, dat alles God is, ook ik………dat heeft ze mij gebracht.

Dit jaar heb ik mijn tweede reeks sessies gedaan. Al die jaren heb ik alles gebruikt wat ik had geleerd en begin dit jaar leek ik weer op een punt te komen, waar ik het even niet meer aanraakte, met het grote verschil dat ik wel wist dat ik weer zou gaan vliegen. Linda was er en het mooie was, dat ik heb geleerd om zelf op zoek te gaan naar antwoorden. Ze komen tot me als ik met Linda praat, tijdens mijn healings, tijdens mijn eigen meditaties en wanneer ik schrijf. Linda gaf aan het begin van mijn sessies aan dat ik op het punt stond naar een nieuwe level te gaan, ze had gelijk. Ik ben rijker, Ik heb mijn Engel en Indiaan leren kennen en de betekenis van echt loslaten.

Ik ben een rijker persoon met haar geworden. En ik ben niet bang meer, als ik diep moet gaan, ga ik diep, ik weet wat daar dan uit zal komen en ik weet dat ik altijd OK ben, meer dan OK zelfs en daar dank ik Linda voor”.

-D.H.K.-

heart-914682

“Vandaag, 23 september 2016 vraagt Linda aan mij om een reactie te schrijven. Voor haar nabije werkzaamheden zou het een bijdrage zijn en daar werk ik heel graag aan mee. Om haar extra in de zon te zetten, gebruik ik de ´verhaal~~trend~~trand´ die ik van haar geleerd heb. Ik ben een paar jaar ouder dan zij; ik was zelfstandig en succesvol. Wanneer ik háár één ding kan leren, is zelf meer ondernemer te worden, want zich laten betalen lukte haar niet erg goed, netjes gezegd. Ik ben reuze benieuwd of dat verbeterd is in de loop der jaren. Reiskosten, eenmalig, ja, maar verder, een zet-het-voort-gedrag-aan-een- ander.

Jaren terug in Groningen, gelukkig in mijn beroep, diep ongelukkig in mijn persoonlijk leven. En glimlachen, zelfs schaterlachen en ik was de enige die wist dat die lach hol klonk. En maar doorgaan, mooi weer spelen en worstelen achter gesloten deuren. Totdat ik haar tijdens een cursus tegenkwam en na diverse cursusdagen BAM met mijn sores op de proppen kwam. Collega´s niet in counseling nemen: nee! was de gouden regel, maar wij waren cursus collega´s en persoonlijk geen band, dus ~~~ ja, het kán en we dóen het ook.

Ik had in mijn hoofd dat mijn man gerepareerd moest worden en voelde me onaangenaam en hartgrondig op mijn plaats gezet, toen bleek dat het helemaal om en over mij ging. Míjn kant van het verhaal, mijn leven, mijn verleden, mijn inzichten, mijn overtuigingen, mijn verborgen overtuigingen, mijn consideraties, mijn pijnen, mijn ladingen, mijn verwachtingen, mijn oordelen, míjn, míjn, míjn, míjn en tenslotte mijn onderzoeken, mijn herkennen, mijn erkennen, mijn inzichten, mijn loslaten, mijn verleden, mijn helen en míjn kracht die onder al dat ´mijn´ verborgen lag~~~~  te wachten totdat ik gesloten deuren wilde openen en Licht ´zag´~~~~ míjn Licht.

Ik kan doorgaan, heel lang doorgaan. Linda, ik wens jou zoveel succes als jij mij geschonken hebt”.

-JacobadJ-

heart-914682

“Lieve Linda, Wat een bijzondere diepe diepe ontspannende ervaring. Ik, duizendpoot, zoveel onderzocht en in verdiept, dank je wel voor dit mooie geschenk. Ik houd van je en dat weet je”.  –